Tuesday, 15 November 2011

Ameera dan Idola


tengok baju la bro..'i didn't ask to be this perfect'.great.

cover sikit..cover sikit..

dah boleh agak siapa idola saya?
Inilah orangnya!

idola sepanjang zaman.



p/s: rmbut tu memang dia yang sikat sendiri.dialah model merangkap stylist.

sebagai bukti.

11 comments:

  1. hahahaha..... sebijik rambutnya... moga mewarisi kepandaian doktor Rozmey tu...

    ReplyDelete
  2. Kak Nida ada buat n3 phargaan buat Erna:
    http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/alhamdulillah-rezeki-buat-bonda-dan.html

    p/s: baru sat tadi cal mak bagitahu ada surprise... hehe

    ReplyDelete
  3. kak nida..ena buat masa ni busy sikit..semalam beg baru lepas kena curi..so busy ke sana ke mari buat ic,lesen bla..bla..bla..so maybe lewat sikit.kak nida tunggu eh..sorry byk2 tau.

    ReplyDelete
  4. Haha anak buah ku yg sorang ni mmg lawak..ameera ameera... Huhu

    ReplyDelete
  5. laaa.. kesiannya.. takpe, utamakan mana yang penting dahulu... Moga segalanya berjalan lancar ye Erna.

    ReplyDelete
  6. aruna!!!! sape brani cilok brg ko?? katne lu kne dol? eih takut dah nk blk msia.. hahahha poyo

    -mek non-

    ReplyDelete
  7. dude.tak perlu nak taip mek non di setiap penghabisan perenggan,kerana aku dapat mengenali kau dengan sekilas bacaan.hakhak..dajal mane ntah curik.hbis sume wallet2 aku kena kebas..lipstick2 sume..mac dalam kenangan..isk..kad student aku juga!!xleh nk brag kat cucu nnt..dulu nenek blaja tempat omputih..walaupun dorg xlah best mane..xsuke mandi.haha..

    ReplyDelete
  8. HAHAHA..lawak weh tb2 aku skrol bwh nmpk dr rozmey yg macho..same lak tu ngn rmbt ameera tuh!! erna, haruslah mek non menaip namanye diakhr perenggan sbb da sekian lame dia dok pkr cmne nak post comment kat blog!! dan akhrnye kemusykilan terjawab..hahaha

    ReplyDelete
  9. weh, tu mmg kedajalan maksima! alahh ko nk brag, boley je ajak aku brag skali. haaa bukti kukuh lagi tu sebab adanye aku! tapi sdih gak la . kenangan kut.

    oi kau eiza, kutuk aku dimana sahaja. hahaha


    yours truly,
    Mek Non

    ReplyDelete
  10. heq~eh..terasa lama xpanggil kau heq.haha..lawak gile..pastu siap anonymous all the time..apadiaaaa...haha..

    pergghh..siap tmbah yours truly..rasa nak aku carutkan sahaja..

    ReplyDelete
  11. ah kau! ape saje yg aku buat, ko nk carutkan. hahah weh weh weh aku dgn banggenye ingin mengatakan, F words aku tlah banyak berkurang! wow.. aku gantikan dgn ayat2 suci. pergh aku terasa hebat. mungkinkah kerana tiada rakan semencarutan, aku makin baik..NGAAAHAHAHAHAHAHA. dah ckop non, gelak pjg sgt. poyonyeeee aku.

    weh tensyen dol. haha byk benor assignmnt yg aku kne siapkan. padahal mase sejemput je. weyhhh rase nk ltak je smue tu pastu g holiday!

    yours 4eva,
    Mek Non

    ReplyDelete