Monday, 23 July 2012

So far so good

Some people might call it 'a waste' sebab ia akan layu dan dibuang
Some people might call it jiwang gila tahap dewata raya

As for me..
I call it 'a sign of love'





Terima Kasih I.R.I




7 comments:

  1. Replies
    1. eheeemmm eheemm...uhukkk uhukkk..hahaha..

      Delete
  2. Erna in love!!!!! wah2. who's the lucky guy? nk tau. nk tau. *mood penyibuk* hehehe

    btw, aku pasan something kat pic no.3. 'Vision without skill is daydreaming'. hmm. btol la kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha!sabar nije..ko akan tahu nnt siapakah gerangan org itu.hehe..nampak je ko kan perkataan yg tersembunyi..bagus2..

      Delete
  3. bile tu? hari raya ni ke baru nk tunjuk? tadaaa. haha.

    aku mmg suka cari perkataan tersembunyi dalam harian metro. tu pasal cepat je aku nampak perkataan tu. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm..tak lama lagi aku tunjuk terang terangan punyaaa..hahaha..

      ko memang rajin..aku baca paper metro gk tapi xpernah try pn benda alah tu.hahaha..

      eh ko dapat kerja dah?

      Delete
  4. wah...sgt2 jeles hokay...spnjg aku ngn dia br sekuntum bunga yg aku terima taw!! cis!! hehehe pape pun hepi dgn kbhagiaan ko...klo de big news jgnla lpe nk bgtaw aku....taw2 je aku tgk gbr2 ko...sedih...:(

    ReplyDelete