Sunday, 31 July 2011

Jom Convoy ke Europe!

Ingin bercuti ke negara2 Eropah dengan budget yang rendah dan selesa serta makan sedap 6 kali sehari?jom sertai Kelana Convoy! exaggerate sungguh.LOL.tapi memang murah and makan cukup.confirm!worth it gila!

Kelana Convoy atau short form nye KC memang popular gile among students kat uk and ireland..tak lupa ada dari us dan jordan.ada jugak segelintir umat manusia dari kuala lumpur yang semangat meredah awan bergolak selama 17jam untuk ke united kingdom tanah tumpah penjajah ini..awan bergolak?tak pernah dengar ayat itu sebelum ini.takpe..abaikan.KC was started 17 years ago, so kira dah established jugak lah.tapi bro and sis..dah name pun budget trip, tak boleh lah nak expect hotl 5 bintang, flight business class atau shower hotel berpaip emas mahupun room service yang tolong kemas bilik2 kau yang bersepah.

most of the places yang akan di visit akan sediakan cabin, tapi kebanyakan peserta akan berkhemah lah.baru lah adventurous dan sesuai dengan tema 'berkelana sambil berbudget'.travel pun pakai bus all the way from london, destinasi pertama sampailah ke destinasi terakhir dan balik semula ke london pun dengan bus.kiranya bus tu memang rumah anda untuk beberapa hari.seriously sangat affordable and memuaskan hati.boleh tengok website neh kalau rasa2 hati macam dah nak teruja.

www.kelanaconvoy.co.uk

jadi kalau dah ada pasang angan2 nak ke bumi eropah dengan budget rendah and makan terjamin halal, dah boleh la nak usha2 ape yang ada dalam website KC tu.

This is last call for all backpackers!Lets rock and role in Europe!

wah.aku ada disudut paling kanan.watak tambahan nampaknya.
p/s - aku tak dapat ape2 commission diatas promotion ini.boss KC kalau nak bagi sepound dua sedap
        jugak.hehe..

No comments:

Post a Comment