Tuesday, 27 September 2011

7 perkara unexpected yang buat aku happy

1. Bila drive menuju ke traffic light, tiba2 lampu hijau.
2. Bila seluk2 poket seluar, ada duit terselit.
3. Naik mesin timbang and berat badan turun padahal rasa dah melahap tahap gaban dah sejak sebulan lepas
4. Dapat complimentary topup dari Maxis/ Celcom/ Digi
5. Cari parking kat shopping mall and tetibe ade keta baru kuar nak balik.
6. Amik baju kat tempat bukan SALE, tapi rupa2nya baju tu pun item yang tengah SALE.
7.Pegi tempat baru yang takde seorang pun yang dikenali, tapi dilayan baik gila oleh semua orang.

1 comment:

  1. 7 perkara buat aku hepy:
    1. pergi kerja tgk jln tak jem.15 minit da sampai, bleh gi bli ns lemak kt lua atau kalu gi kerja leh kua bfst dgn abg mu...
    2. kalaulah ank-anakku yg comel itu boleh tdo dgn sendirinye tanpa dipujuk-pujuk.
    3. syoknye bile jual brg org trus byr, kompem aku da kaya...ni hutang 4 kali mana blk modal beb....
    4. kalau dpat naik kan berat bdn n normal cam dulu. sebab sekarang ni tgh fobia nk tangkap gambar sebab menakutkan...nt semua org akan komen...'np ko kurus sgt dina or noni..?
    5. lagi, bestnye kalu dpt rehat dan tdo secukupnye, brlah bersemangat sket...
    6. bile hidup tanpa hutang....leganye...
    7. dapat bahagiakan dan senangkan org2 yg aku sayang..........
    arh!!!!nk letak lgi ni...cm tak cukup...
    ena saiz 7 takde ke?kira terkeluar la ni kan....bagi hadiah lain.....

    -kak long jelita-

    ReplyDelete