Friday, 14 October 2011

Paris ~ Kota cinta dan cahaya


Note : French people pronounce PARIS as PAGHI.So kepada siapa2 yang pelat 'R' dari kecik jangan amik kisah kalau orang kutuk korang.cakap je korang ada darah French.haha..hebat kan idea aku?tak pasal puji diri sendiri.cess.

Seingat aku, ini dah kali kedua aku cerita pasal paris.perghh..nampak tak kedalaman cinta aku terhadap kota ini?hehe..sesiapa yang dah semangat kumpul duit untuk honeymoon korang..kalau tak pergi swiss, you should come here.ceyy nak jugak menangkan Switzerland..heh!Tapi kalau di beri peluang..aku memang nak kembali ke kota cinta ni..kerana..kerana..kerana..

Paris in the morning is beautiful...

but I have to say..pagi2 pun da panas.demit.terbakar aku.

the most confusing roundabout I have ever seen in my entire life.tapi kat situ jugak aku sebok nak amik gmbr.ces.and ya.bangunan tu kat tengah2 roundabout.can u imagine how confusing it is?( -_-")


it's getting narrow...no.its just an illusion.what a stupid caption.heh.

still together.from malaysia to united kingdom to paris.yes.we'll be together till the end.

pertandingan siapa lagi macho dengan pose masukkan tangan dalam pocket.


Paris in the afternoon is charming...

why muka bangga all of sudden erna? 

trying to look confuse from the back.I guess it worked.

Kau memang boyan erna.pegi paris pakai selipar jepun.booooo..

La Defense.kagum?yes I am.



glad we are not batak enough untuk baring di tengah padang ini seperti mat saleh sekalian.hehe.
Selipar boyan memang merosakkan gambar!


you are charming paris.

muka tetap control walau dengan selipar jepun dan seluar senteng.

Paris in the evening is enchanting..
I fell more and more in love with this place in the evening..


sunset

wohoo..the famous Eiffel tower ladies and gents!

yeah.batak Eiffel tower dari malaysia sudah mariii..

Now I understand why people call Paris a city of lights.yeah.it bright up my whole night.


walaupun muka masing2 macam maid lari dari rumah majikan..tetap semangat amik gambar bersama encik Eiffel yang kacak.

isk..*speechless kerana terlalu teruja*


dan kerana kecintaan yang mendalam terhadap Eiffel Tower itu..saya bawa ini untuk di nikmati bersama ahli keluarga tersayang dan sahabat handai..haha..






A.H.A, kalau tak dapat propose depan Eiffel Tower sebenar pn...propose depan replica ni pun ok.LOL!


Signing off,
Erna Syazwana Zon

Ta dolls!

6 comments:

  1. such a nice view n sceneries...
    cantik...
    hope boleh pegi sane nnt.

    ReplyDelete
  2. insyaallah!simpan duit byk2 piyin..memang worth it sgt g sini..best!

    ReplyDelete
  3. yes!best.hehe.kumpul duit..kumpul duit..hehe..

    ReplyDelete
  4. j'aime beaucop la paris!! *ok, ayat dah tungging terbalik situ...;p

    ReplyDelete
  5. farz zull~perghh!org france in da house!

    ReplyDelete