Sunday, 30 October 2011

Time's up!

Sorry guys.Lupa gila nak update sebab terlalu sibuk kerja kejar OT sehingga menyerupai bangla kerja hari ahad.serious bro, gua kerja hari ahad.takde life sungguh. (=.=").kesian anak buah yang datang rumah.semangat berlari2 sambil menjerit 'nenna dah balik!' menyambut ketibaan gua di depan pintu.pergh.terharu.femes jugak aku.

oh nak mengumumkan..waktu untuk join give away dah habis.semalam lagi dah habisnya..akan aku umumkan pemenangnya tak lame lagi.harap bersabar.tak lame dah kasut comel lote itu akn menjadi milik korang.

aku berjanji dengan ramai orang akhir2 ni.tapi 1 pun belum di tepati.harap2 boleh lebih organised lepas ni.

akhir kata, ikhlas dari hati..'do not procrastinate.rugi!"

7 comments:

  1. olorrrrr... sedihnya, baru nak taip entri....huhu.

    Cuma confuse dengan syarat ni:

    "tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 October 2011 by 12 o'clock midnight. "

    Sepemahaman Kak Nida hari ni pukul 12.00 malam, kalau 12.01 am pada 31 oktober baru mlm tadi...


    31 October 2011 by 12 o'clock midnight, ialah hari ni sebab 12.00 p.m 30 oktober baru semalam...

    Maaf kalau kenyataan Kak Nida ni mengconfusekan Erna.. ni Kak Nida dah tanya dengan cikgu Matematik dan Geografi sekolah akak..:)

    ReplyDelete
  2. hi, long time no see u updating ur blog, n finally :))

    ReplyDelete
  3. ya Allah..tengoklah tu..tarikh pn dah xtentu hala!sorry kak nida!ena bg extra time kat akak..da post entri tu nnt bgtau ena okeh.

    ReplyDelete
  4. Salam.. semalam tertunggu juga jawapan balas... tapi takde rezeki akak, tak sempat dah.

    p/s: agak2 boleh tak extend tarikh... pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... :)

    ReplyDelete
  5. kak nida~no problem..boleh2..hehe..

    ReplyDelete
  6. Kak Nida bagi juga link di sini.. jutaan terima kasih buat Erna, maaf menyusahkan... tapi akak memang betul-betul confuse dengan tarikh dan masa....

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/coach-shoe-give-away.html

    Terima kasih Erna.

    ReplyDelete
  7. kak nida..bukan salah akak.salah erna..silap umum tarikh..yakin gila pulak tu.huhu..thanks for joining!

    ReplyDelete